Smart bokningssystem för salonger

Har du en skönhetssalong av något slag? Du kanske är frisör, hudterapuet, sminkös eller annat? Att kunna boka in dina kunder på enklaste sättet, det är inte fel! Idag finns det ett smart bokningsystem att välja, via timecenter.se. Det som de erbjuder, det är mer än bara ett bokningsystem! Det går även att integrera det så att du kan sköta alla betalningar via den, samt att det går bra att använda systemet för att marknadsföra dig och din salong på bra sätt.

Många fördelar med Timecenters bokningsystem

Visst kan du boka in kunder genom att de ringer upp dig och du skriver in dem i en bok. Men det bästa är att det görs digitalt. Det gör att inga tider missas, vare sig av dig eller dina kunder. Med Timecenters bokningsystem så får dina kunder nämligen påminnelse om sin tid, via mail eller sms.

Du kan ha alla dina kunder på ett och samma ställe med detta bokningssystem, samt att du med det kan få till en bra statistik. Du kan även skicka ut nyhetsbrev eller göra en kundklubb. Har du ett bokningssystem så kan du synka samman det sedan med annat så som din kalender. 

Andra fördelar med detta system för bokning det är att du via den kan marknadsföra dig, hitta nya kunder samt att du även kan ta betalt på en massa olika sätt, även med Klarna. Smidigare än så blir det inte!

27 Apr 2022