Få väck oönskat hår

Vem gillar oönskat hår som plötsligt sticker upp på ett högst oönskat ställe på kroppen? Just när du ska träffa drömprinsen...? Har det hänt dig? Du bannar dig själv för att du inte fixade hårborttagningen i tid. Sedan har du lyckats glömma bort det hela. Då har jag ett tips till dig; gör en permanent hårborttagning på Leilas hudvårdsklinik i Stockholm. Då slipper du hela problemet, och behöver inte minnas att avlägsna det oönskade håret på ett onämnbart ställe!

Blev så lättad

Jag blev så lättad när jag gjorde det. Det kostade lite extra, men det var värt varenda krona. Slå ihop alla små summor som du lägger på hårborttagning under ett helt liv och jämför det med att låta en klinik ta bort det helt och hållet, är ekvationen enkel! Det lönar sig för dig, rent ekonomiskt om inte annat, att låta ta bort det. Tänk de som rakar sig hela livet. Hur många en gångs rakhyvlar och rakgel blir inte det? Då ser du att kostnaden inte blir så stor i jämförelse.

Slipper oroa mig

Nu slipper jag tänka på eländet med oönskad hårväxt. Det är så skönt. Framför allt slipper jag den där hemska känslan som några dagars uppehåll av rakning gör på benen. Det är som sandpapper, åtminstone på mig. Nu har jag bara lena ben! Härligt!

15 Aug 2017