Hitta din frisör där du bor!

Har du någon gång varit hos frisören och blivit så där "ganska nöjd" men inte kunnat med att säga det? Halvt missnöjd går du hem och bara hoppas att håret efter det ska snabbt, snabbt växa ut igen och under tiden bestämmer dig för att du hädanefter bär mössa? Det är inte lätt att hitta en frisör som gör en så där lyckligt nöjd, att man inte kan slita blicken från sin egen spegelbild. Men tänk om du fick hjälp att göra just det?

Svårt när man är ny i stan

Är du ny i Malmö? Då kan det vara svårt att veta var du ska hitta alla serviceställen. Var ska du hämta din hämtmat? Var ska du handla dina kläder, var hämtar du posten? Och var ska du klippa dig? Det hände mig varje gång som jag flyttade, var jag tvungen att leta efter rätt frisör. Det behöver inte du göra. På Glossyday.se kan du jämföra vilka frisörer i Malmö, med bäst recensioner. Här kan du se vad de är bra på, var de finns, vilka deras styrkor är och varför du ska välja just dem.

Kolla Timecenter- hitta din frisör

Det samma hjälper alla som är nya i Stockholm och som vill hitta sin frisör i Stockholm. Gå in du med om du vill hitta din frisör i Stockholm och kolla vad andra säger om frisörerna, och vilka betyg de ger dem. Det hjälper att hitta den frisören som helst av allt villa ha.

1 Sep 2017