Kul när det går bra för andra

En av mina bästa vänner har nyss fått ett nytt jobb. Hon valde att byta inriktning i sitt liv och plugga lite nya saker, som grafiska profiler, design med mera. Direkt efter att hon var klar, så fick hon jobb på en reklambyrå. Är riktigt glad för hennes skull. Hon kommer just jobba med att ta fram grafisk profil åt företag med mera. Jag skulle gärna anlita henne om jag hade ett företag. Det hade förresten varit nåt att starta eget. Då skulle jag vilja jobba med skönhet eller med mode, eller varför inte en kombination?

Ut på stan en sväng

Jag och min vän jag pratade om här ovan ska snart ut och ses på stan, för en fika, samt att vi sedan har en manikyr inbokat. Jag kände att det var dags att förnya naglarna igen, då de börjar bli slitna. Finns en så bra nagelsalong jag brukar gå till, som jag alltid blir nöjd med. Fikan kommer vi att ta på ett av våra favoritfik, som har de allra bästa pajerna. Älskar paj och deras är hemgjord, stor och serveras med en mycket god sallad.

Planer till helgen

För en gångs skull har jag en helg där jag inte har planerat in en enda sak att göra. Det är rätt ovanligt. Men kanske ska ta en sån skön, soft helg i soffan, kolla på serier, mysa och bara ha det bra. Det kan vara rätt skönt det med faktiskt.

27 Sep 2018