Plastikkirurgi måste vara säkert

Plastikkirurgi är av många ett välkommet och uppskattat yrkesfält som hjälper människor. I många fall handlar det om en önskan att förändra och förbättra sina fysiska förutsättningar, kanske för att samhället kräver det eller av rent estetiska skäl.

Mängder av, för att inte säga alla, människor funderar någon gång över sitt utseende och vilka ändringar som skulle kunna göras. Vissa lider av medfödda fysiska nedsättningar som kan hindra vardagslivet på olika sätt. Andra känner att vissa estetiska förändringar skulle kunna göra skillnad i självförtroende och mod. Alla tankar leder inte direkt till plastikkirurgi, men att det finns som ett tillgängligt alternativ är idag en självklarhet i vårt samhälle.

En plastikklinik med erfarenhet och kvalité

Det finns många plastikkliniker idag. Fältet är brett och vissa plastikkliniker väljer att specialisera sig medan andra vill erbjuda ett helhetskoncept med mängder av tjänster och ingrepp att erbjuda. Vad som det däremot inte finns ett överflöd av är plastikkliniker med erfarenhet nog att konstant leverera närmast perfekta resultat samtidigt som patientsäkerhet är högsta prioritet.

En klinik i Stockholm som byggt sitt goda rykte och varumärke på bra resultat och patientens trygghet är Nackakliniken i Stockholm. I över 10 år har Nackakliniken erbjudit högkvalitativa plastikkirurgiska ingrepp till patienter i Stockholm. Kliniken använder endast legitimerade specialister med en omfattande erfarenhet inom plastikkirurgi samt all den senaste tekniska utrustningen.

Nackakliniken är även medlem i SFEP, svensk förening för estetisk plastikkirurgi, vilket är en kvalitetsstämpel som varje plastikklinik vill inkludera i sitt varumärke. SFEP jobbar aktivt och kontinuerligt för att förbättra patienternas säkerhet inom det plastikkirurgiska fältet. För patienten är detta naturligtvis en trygghet. Den nära kopplingen med SFEP brukar ingjuta lugn och ro hos en patient inför den relativt stora beslutet om att göra ett plastikkirurgiskt ingrepp.  

7 Mar 2017