Sköna silversmycken

För ett tag sedan gick jag och lärde mig silversmide för att planen eller drömmen var att bli silversmed. Det finns inget jag älskar mer än att lära mig något som är så pilligt och som sedan leder till att det blir något vackert. Det är processen jag älskar mest och känslan av tillfredsställelse när det har blivit något vackert. Tyvärr hoppade jag av utbildningen tyvärr, för jag hade inte det tålamod som krävdes. Jag älskar silver som material och ädelmetall, mycket mer än guld.

Silvertjej

Jag är verkligen en silvertjej och har alltid varit det. Som liten tyckte jag att silver glänste mycket mer och mycket vackrare än guld och jag kunde inte förstå varför alla andra ansåg att guld skulle ha varit mycket finare än silver. Idag förstår jag såklart varför, men tycker fortfarande att silver skiner vackrare än guld.

Ett sommarbarn klär bäst i kalla färger 

Jag gjorde en färganalys för några år sedan och då blev jag placerad i någon av de fyra årstiderna där sommar och vinter är "kalla" årstider rent färgmässigt medan vår och höst är varma färger. Själv blev jag sommar och då stämmer det att silver klär mig bättre än guld. Det kanske var detta jag alltid har känt av. Det är ju inte så konstigt om man mest gillar det som klär bäst i. Idag handlar jag silversmycken på nätet och favoritbutiken är silversmycken online. Där kan man hitta riktigt silvriga och snygga smycken till vardag och fest.

16 Aug 2017