Släta ut, fylla i, räta ut

Jag gillar släta ytor. Inte bara hemma, där allt ska vara skinande blankt (helst). Jag gillar blanka hav, vatten som har gått till ro. Havsytor som är lika blanka som speglar och speglar naturen runt omkring. Det är nämligen så vilsamt med blanka ytor. Det är samma med annat landskap. Jag gillar bara platta landskap. Inga berg. Bara gröna hedar, med få träd. Sahara skulle vara perfekt för mig, antar jag, eftersom jag inte vill se annat än rena ytor.

Mitt ansikte ska inte ha gropigheter

Och det är vad jag gillar med min egen hy också. Inga gropigheter får det vara. Inget som antingen står ut, eller sjunker in i ansiktet. Inga fräknar, inga leverfläckar, födelsemärken eller något sådant. Jag vill ha en ren hy, utan prickar, akne, fläckar eller något annat. Det är därför som jag har anlitat den här siten: http://www.fillersstockholm.se/. Jag har besökt dem och jag fick ett jättebra mottagande och konsultation. De har olika behandlingar, beroende på vad man själv vill uppnå. I mitt fall kommer jag att vilja släta ut området kring munnen, så att inte jag har så tydlig "snorränna". Om man inte gillar den, kan de hjälpa en med det. De fyller ut området kring munnen så att man får precis den form kring munnen som man själv vill ha.

Olika pris beroende på behandling

De har olika priser beroende på, dels vilken behandling och hur mycket du behöver/vill ha för att fylla ut. Det kan ju variera beroende på var på kroppen du vill fylla ut och hur det ser ut från början. De är jätteduktiga på att lyssna och ge råd. Kan rekommendera dem. Jag är jättebegeistrad eftersom jag tror att de kommer att göra det så bra.

5 May 2017