Vackra Galapagos!

Jag gillar saker och ting som har med skönhet att göra och häromdagen, så hittade jag en vacker bild från Galapagos. Hit vill jag resa! Att få resa till ett ställe med så mycket skönhet vore fantastiskt. Självklart med kameran i högsta hugg! Läste en del om Galapagosöarna och det är en ögrupp som tillhör Ecuador och består av 19 öar mitt ute i Stilla Havet, cirka 1000 km väster om fastlandet på Ecuador. Dessutom är det en nationalpark! Såg på nätet att man kan ta en kryssning kring Galapagosöarna och det låter ju inte helt fel!

Andra intressanta resor

Jag gillar ju att resa en hel del och har hunnit med både charterresor och rundresor runt om i världen. En plats jag dock inte besökt, som jag vill åka till är Brasilien. Här finns ju det regnskog i form av Amazonas, så väl som att man kan få uppleva den fantastiska karnevalen i Rio de Janeiro. En resa till Brasilien kanske vore något att boka?

Jag såg att den resebyrå som erbjuder kryssningar runt Galapagosöarna, även har resor till Brasilien så väl som en massa andra länder. Främst Sydamerika, men även Karibien, Latinamerika och så vidare. De har gruppresor, rundresor och så kan man även skräddarsy sina egna resor. Jag tycker det låter jättebra. Kanske det är dags att åka iväg på en resa snart, det var ju ett tag sedan jag var iväg. Så det kan jag vara värd, att få en liten semester ute i vida världen.

10 Mar 2017